Tekstschrijver Webteksten

Informeren, boeien en overtuigen

Tekstschrijver webteksten

Teksten schrijven; het is een vak apart. Hoe beschrijf je kort en bondig wat je wilt overbrengen? Het wordt al gauw een lap tekst, en dat is nou juist op een website niet zo handig. Je moet een lezer direct weten te boeien en de aandacht vast weten te houden totdat de lezer tot actie over gaat.

En dan moet het verhaal ook nog passen bij de identiteit van uw bedrijf, grammaticaal kloppen en foutloos gespeld zijn….. Best wel een hoop gedoe eigenlijk. Wilt u dit liever overlaten aan een professionele tekstschrijver? Wij werken samen met een goede tekstschrijver die zich kan inleven in ieder bedrijf en uw verhaal vertaalt in een goedlopende tekst. Meer weten over onze tekstschrijver? Neem gewoon even contact op.

Geen tekstschrijver nodig? Wellicht kunnen wij u helpen met één van onze andere diensten:

Zoekmachine Optimalisatie

Het beter vindbaar maken van uw website. We kunnen hiervoor de analyse en uitvoering doen, maar ook alleen een adviesrapport uitbrengen waarmee je zelf verder aan de slag kunt.

Nieuwsbriefsysteem

Wil je via een nieuwsbriefsysteem in contact blijven met je klanten? Dan is een nieuwsbriefsysteem misschien wel iets.

Hosting & Domeinnamen

Bent u op zoek naar hosting voor een website en wilt u dit liever niet bij een onpersoonlijke hosting-gigant doen? Dan kunnen wij dit voor u regelen en u gelijk op weg helpen.

Is jouw interesse gewekt?

Bel 071-2073730 of mail naar info@leidenwebdesign.nl

 

Zullen wij jou bellen?