Zelf je website bouwen?

Zelf bouwen, met iemand om op terug te vallen

Zelf je website bouwen, zonder de valkuilen

Je weet dat je een nieuwe website nodig hebt. Je bent zelf ook best handig en je vindt het ook leuk om daar wat tijd in te steken. Want tijd kost het sowieso. Of jij het nou doet of wij. Maar als je het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan dan is dit wellicht wat voor jou…

Hoe werkt het?

Heel simpel. Wij installeren voor jou het systeem, in dit geval WordPress. Deze wordt vervolgens geconfigureerd en voorzien van allerlei plugins die jou geen hoofdpijn gaan bezorgen. Iets wat normaalgesproken vrijwel zeker wel gebeurt. Tenzij je dit uitpluizen van de eindeloze keuzemogelijkheden van WordPress leuk vindt, is dit echt een enorm voordeel.

En niet te vergeten: een enorme tijdbesparing.

Direct de juiste keuzes

Je kiest niet eerst (een paar keer) het verkeerde Theme. Je gaat direct aan de slag met de juiste basis. Dit geldt niet alleen voor het theme, maar ook zeker voor de plugins. Verkeerde plugins zorgen voor enorme frustratie. Met dit ‘zelfbouwpakket’ ga je zeker iets moois en goed functionerends gaat neerzetten.

Een basis die staat

Een goede basis is het halve werk. En dit doen wij voor je. Daarna kun je nog steeds volledig je eigen idee en creativiteit kwijt. De basis is in ieder geval technisch helemaal in orde. en als dat voor mekaar is dan is jouw professionele website al bijna een feit. Je kunt zelf aan de slag met de invulling en het positioneren van de blokken.

Ondersteuning

Zelf bouwen is leuk, maar een beetje hulp is soms ook wel fijn. Je krijgt instructie bij overdracht en er zijn talloze video’s beschikbaar voor iedere module. Zo kun je altijd ergens op terugvallen.

Kosten?

€299,- eenmalig en €15 per maand (facturatie per jaar incl. domein, hosting en updates).
En dat is inclusief

  • Een / enkele (eenvoudige) voorbeeldpagina(‘s) als uitgangspunt
  • lifetime licentie Premium Theme (twv ruim €200,-)
  • Installatie WordPress
  • Installatie Premium Theme
  • Installatie diverse top-plugins

Zullen wij jou bellen?

Wat zeggen klanten?

“Absoluut vakwerk.

Er wordt goed meegedacht en dat leidt tot goede, passende oplossingen. Ik voel mij als klant gezien, gehoord en bovenal zeer gewaardeerd. Aanrader!”

Caroline

Instituut KCB

Is jouw interesse gewekt?

Bel 071-2073730 of mail naar info@leidenwebdesign.nl

 

Zullen wij jou bellen?