Onze prijzen

Omdat wij graag transparant zijn, hebben we een aantal standaardpakketten gemaakt. Deze pakketten zijn volwaardige websites die dus ook echt voor die prijs geleverd worden. Geen verrassingen dus. Mochten er specifieke wensen zijn, dan zijn deze altijd bespreekbaar en vaak geen enkel probleem. De eventuele meerprijs hoor je altijd van tevoren. Het is ook mogelijk om met pakket 1 te beginnen en later uit te breiden of aan te passen.

Meest gekozen

* de genoemde periodieke kosten worden in principe per jaar gefactureerd, met een looptijd van tenminste een jaar. Afwijkingen hierop zijn bespreekbaar in specifieke gevallen.
* bij bovenstaande pakketten wordt voor aanvang 50% van de basiskosten in rekening gebracht. Het restant en de periodieke kosten volgen bij oplevering. 

Bestaande WP websites

Heb je al een WordPress website en moet die nodig opgefrist worden? Laat je WordPress website vernieuwen.

Zelfbouw pakket

Wil je graag zelf een website bouwen en zoek je naar een solide basis?

Overige diensten

  • Nieuwsbriefsystemen (met Laposta, inclusief configuratie, sjabloon opmaak, adressen importeren en eerste mailing versturen, vanaf €199,95)
  • Webshops
  • Bestaande website voorzien van beheeromgeving
  • Domeinnamen en hosting
  • Virtuele rondleiding Google (vanaf €249,-)
  • Enzovoorts

Prijs op aanvraag

Uitbreidingsmogelijkheden

De website is naar wens uit te breiden met diverse modules. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen.

Website met of zonder abonnement en/of hosting

Op verzoek kunnen wij ook een website voor u bouwen zonder dat u maandelijks kosten heeft aan de website. De kosten voor bouw en ontwerp liggen dan wel hoger omdat wij in bovenstaande situaties uitgaan van een langetermijnrelatie die voor beide partijen gunstig is. Wij dekken dan ook niet in één keer de kosten. In de meeste gevallen wordt er uiteindelijk ook gekozen voor één van de 3 pakketten hierboven.

Website-analyse – vanaf € 249.95

Wij analyseren uw website en brengen aan u een rapport uit met verbeterpunten. We kijken naar belangrijke trefwoorden, meta tags, indeling enzovoort. (Implementatie is ook mogelijk, maar niet in de prijs inbegrepen.)

Uurtarief & strippenkaarten

Voor overige zaken, die niet binnen de abonnementen of onderhoudscontracten vallen, rekent Leiden Webdesign een uurtarief van €85,-. Dit kan bijvoorbeeld gaan om instructie op locatie, onderhoud, upgrades of overig uitvoerend werk. Hierbij geldt een minimumtarief van een half uur. Wil je korting op uren? Dan kun je kiezen voor de ‘strippenkaart’.

Strippenkaart 1 – €412,50  |  5 uur arbeid (€82,50 per uur)
Strippenkaart 2 – €800,-  | 10 uur arbeid (€80,- per uur)
Strippenkaart 3 – € 1550,- | 20 uur arbeid (€77,50,- per uur)

  • bij strippenkaarten wordt er per minuut afgeschreven van het saldo, zonder minimum zoals bij losse uren.

Is jouw interesse gewekt?

Bel 071-2073730 of mail naar info@leidenwebdesign.nl

 

Zullen wij jou bellen?