Websites en meer

Websites en meer

Het houdt bij ons niet op met het bouwen en opleveren van een website. We bieden daarnaast veel aanvullende diensten. Hierbij kun je denken aan het beter vindbaar maken van websites. Dit kan op verschillende manieren, en ook hier geldt weer: het hoeft niet altijd duur te zijn. Verder maken wij ook met veel plezier virtuele rondleidingen voor Google. Ook weer met als doel jouw bedrijf beter te laten presteren op het internet.

Een gemakkelijke, vindbare én betaalbare website in één;
het is dus mogelijk!

Gemakkelijk

Maar wat heb je aan een goedkope website als de kosten van onderhoud torenhoog zijn? Niks, dus onze websites zijn ook nog eens gemakkelijk zelf te onderhouden. Iedere website die wij opleveren voorzien wij van een fijn CMS systeem om de website gemakkelijk en zonder specifieke technische kennis te kunnen onderhouden. Dit kan WordPress zijn, maar bijvoorbeeld ook CMS Made Simple.

Vindbaar

Als je website vervolgens niet vindbaar is, dan heb je er eigenlijk nog steeds weinig aan. De website moet dus niet alleen de juiste uitstraling hebben, maar moet ook goed scoren in de zoekmachines. Wij beseffen dat dit een essentieel onderdeel is. Onze websites zullen bezoekers trekken en tot meer klanten leiden.

Betaalbaar

Wij bieden aantrekkelijke instappakketten die aan alle eisen van deze tijd voldoen en professioneel oogt. Dit is misschien voor nu voldoende en dan hoeft het dus niet veel te kosten. Veranderen de wensen na verloop van tijd? Dan zorgen wij ervoor dat de website met je meegroeit. Maak je dus geen zorgen dat je de verkeerde keuze maakt. Begin bij twijfel dus gewoon bij pakket 1.

Contact

Kantoor:
Industrieweg 36b
Zoeterwoude-Rd

Post:
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 06-14524001
M: info@leidenwebdesign.nl

Meer weten?

Bel mij

Zullen wij jou bellen?

Is jouw interesse gewekt?

Bel 071-2073730 of mail naar info@leidenwebdesign.nl

 

Zullen wij jou bellen?