Websites en meer

Websites en meer

Het houdt bij ons niet op met het bouwen en opleveren van een website. We bieden daarnaast veel aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan het beter vindbaar maken van websites. Dit kan op verschillende manieren, en ook hier geldt weer: het hoeft niet altijd duur te zijn. Verder maken wij ook met veel plezier virtuele rondleidingen voor Google. Ook weer met als doel uw bedrijf beter te laten presteren op het internet.

Een gemakkelijke, vindbare én betaalbare website in één;
het is dus mogelijk!

Gemakkelijk

Maar wat heeft u aan een goedkope website als de kosten van onderhoud torenhoog zijn? Niks, dus onze websites zijn ook nog eens gemakkelijk zelf te onderhouden. Iedere website die wij opleveren voorzien wij van een CMS systeem om de website gemakkelijk en zonder specifieke technische kennis te kunnen onderhouden.

Vindbaar

En wat heeft u aan een website die niet gevonden wordt? Ook niks! De website moet dus niet alleen de juiste uitstraling hebben, maar moet ook goed scoren in de zoekmachines. Wij beseffen dat dit een essentieel onderdeel is. Onze websites zullen bezoekers trekken en tot meer klanten leiden.

Betaalbaar

Wij bieden u een goedkope, makkelijke website die professioneel oogt en bovendien gemakkelijk zelf is aan te passen. Wilt u dat niet zelf doen? Ook geen probleem, dan doen wij het voor u.

Contact

Kantoor:
Industrieweg 36b
Zoeterwoude-Rd

Post:
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 06-14524001
M: info@leidenwebdesign.nl

Meer weten?

Neem contact op

Bel mij

Is jouw interesse gewekt?

Neem contact op