Nieuwsbrieven - Emailmarketing

Nieuwsbrieven – Emailmarketing

Op zoek naar een nieuwsbrief systeem voor uw bedrijf?

Een nieuwsbrief is een goede manier om uw doelgroep betrokken te houden bij uw bedrijf. De nieuwsbrief wordt afgeleverd in de mailbox waardoor de ontvanger het bericht vrijwel zeker onder ogen krijgt.

Professioneel en betrouwbaar

Een nieuwsbriefsysteem is een goede tool om emailmarketing te bedrijven. De opmaak ziet er een stuk verzorgder en professioneler dan een gewone massamail vanuit uw mailprogramma. Daarnaast is de kans dat een mail in de spam belandt vele malen groter bij een massamail. Een nieuwsbriefsysteem verzendt in batches waardoor de kans dat de ontvanger het bericht ook daadwerkelijk ontvangt velen malen groter is.

Meetbare resultaten

Wij bieden verschillende systemen voor het verzenden van nieuwsbrieven. Van een eenvoudige, maar professioneel ogende variant tot een zeer geavanceerd systeem met uitgebreide statistieken. Hoe vaak is de nieuwsbrief geopend, waar heeft men op geklikt en mogelijkheden om berichten vooruit in te plannen om op een later tijdstip te verzenden. Te veel eigenlijk om hier te behandelen.

Wat kost dat?

Een ingericht en werkend systeem kunnen wij al aanbieden voor €250,-. We maken dan gebruik van een gratis aanbieder, maar helpen u met alles wat er nodig is om het systeem verzendklaar te maken. Dat is niet heel ingewikkeld, maar het kost iemand die daar geen ervaring mee heeft toch onnodig veel tijd. En dat komt u als ondernemer nu al te kort.

Wat doen wij dan voor dat bedrag?

  • Aanmaken van het account en uw mailadres koppelen
  • Contacten importeren en eventueel segmenteren
  • Sjabloon opmaken in uw huisstijl
  • Een eerste mailing klaarzetten en verzenden

Daarna kunt u de volgende mailing, met de documentatie van de aanbieder, eenvoudig zelf doen. Wilt u dit periodiek door ons laten doen? Geen probleem. Dat kan natuurlijk ook.

Bespaar tijd, bereik uw klanten en genereer omzet!

Is jouw interesse gewekt?

Bel 071-2073730 of mail naar info@leidenwebdesign.nl

 

Zullen wij jou bellen?