SEO-rapport

SEO Rapport

Een adviesrapport om uw website hoger te laten scoren? Dat is handig! Wij bekijken uw website en helpen u om uw website hoger te laten scoren in zoekmachines.

Om hoger te scoren in zoekmachines en met name Google, zijn vele factoren van belang. U hoort waarschijnlijk regelmatig tips om de SEO van uw website te verbeteren, maar waar doet u goed aan? De ene is beter dan de andere en niet alle tips zijn even verstandig om gehoor aan te geven. Verkeerde actie op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) kan immers averechtse gevolgen hebben en uw site niet hoger maar lager laten scoren.

Onze SEO-rapporten

SEO staat voor Search Engine Optimization, in Nederland beter bekend als “zoekmachine optimalisatie”. Je optimaliseert als het ware de website zodat de zoekmachine goed kan lezen waar deze over gaat. Daarnaast probeer je hoger gewaardeerd te worden door zoekmachines. Als een zoekmachine jouw website als belangrijk ziet, dan zal deze waarschijnlijk hoger scoren.

Basis SEO advies

Wij bieden verschillende rapporten om uw website op SEO gebied te beoordelen. We kunnen deze snel doorlopen en op basis daarvan een SEO-advies uitbrengen. Dit gebeurt in rapportvorm, zodat u de bevindingen kunt nalopen en zelf uw website kunt optimaliseren om zo een betere positie in de zoekmachines te realiseren.

We kijken bij het basis SEO advies naar: content, titels, structuur, links en we geven aanbevelingen om dit te verbeteren. De kosten van het basis SEO rapport bedragen €249.95

Uitgebreid SEO advies

In dit geval gaan we de hele website nalopen en wordt per pagina een SEO advies gegeven. Dit is vooral voor webwinkels en websites met veel pagina’s de juiste keuze. We zullen met u bekijken wat voor u de belangrijkste zoekopdrachten zijn waarop mensen bij u terecht moeten komen. Op basis daarvan kijken we naar de keywords, destriptions en titles.

Ook gaan we bij het uitgebreide SEO advies in op verbeteren van de pagerank, manieren van linken, het gebruik van bestandsnamen bij afbeeldingen, alt-tags en nog veel meer.

Afhankelijk van de website stellen we voor u graag een offerte op voor het uitgebreide SEO advies.

Waarom zou ik een SEO adviesrapport laten opstellen?

Hoog scoren in de zoekmachines kan organisch (de zoekresultaten van Goole, onbetaald) en kunstmatig (Adwords, betaald). Aandacht besteden aan de SEO (zoekmachine optimalisatie) kan uw website hoger laten scoren en op den duur dus meer bezoekers binnenhalen via de gratis zoekresultaten. U kunt dus minder geld besteden aan de betaalde manier, namelijk Adwords. Of niet natuurlijk…dan heeft u het allebei!

Een adviesrapport op het gebied van SEO zal op den duur geld besparen en zelfs opleveren. Een hogere positie in de zoekmachines is immers goud waard!

Is jouw interesse gewekt?

Bel 071-2073730 of mail naar info@leidenwebdesign.nl

 

Zullen wij jou bellen?