Website hoger in Google

Website hoger in Google

Een website is één, maar wordt deze ook gevonden in Google en andere zoekmachines? En dan bedoelen we niet als we uw naam intypen, want dat scoort altijd hoog, maar op branche of producten die u verkoopt. Wij regelen dit voor u door middel van websiteoptimalisatie!

Wij helpen graag een bestaande website te optimaliseren. Het maakt niet uit als de website door een ander is gebouwd, als u maar in het Beheer-gedeelte van de website kan. Als je deze gegevens niet hebt kun je die opvragen bij je hostingpartij of webdesigner.

Gevonden worden door Google hangt van vele factoren af:

  1. Zit de website logisch in elkaar?
  2. Matchen inhoud en titels?
  3. Zijn je steekwoorden en Meta Tags goed gekozen?
  4. En zo zijn er nog tientallen factoren waar je op moet letten om beter vindbaar te worden.

Laat ook uw website doorlichten. Wij bekijken of uw website voldoet aan de richtlijnen van de belangrijkste zoekmachines. Wij melden u de resultaten en bekijken samen met u of wij uw site mogen optimaliseren.

En maakt u zich geen zorgen, we gaan hier puur onzichtbare zaken aanpassen in de achterliggende techniek.

Nog hoger in Google met mijn bedrijf

Om uw positie verder te versterken kunnen wij uw aanwezigheid in de regio vergroten met Google MijnBedrijf. Dit is een product van Google waarmee bedrijven in de regio waarin zij gevestigd en/of actief zijn, prominenter in de resultaten getoond worden. Als je hier op de juiste wijze mee omgaat kun je daar grote voordelen mee behalen.  Verder krijgen onze klanten een gratis vermelding (lees: waardevolle link) middels een presentatie op InLeiden.info. Hierdoor wordt u nog makkelijker gevonden door de zoekmachines bij regionale zoekopdrachten.

Wilt u uw website laten analyseren? Wij maken voor u een adviesrapport op basis waarvan uw website geoptimaliseerd kan worden. Ook dit kunnen wij eventueel voor u doen. Meer weten over ons adviesrapport voor SEO (zoekmachine optimalisatie) neem dan even contact op.

Is jouw interesse gewekt?

Bel 071-2073730 of mail naar info@leidenwebdesign.nl

 

Zullen wij jou bellen?