Zelfbouwpakket: zelf je website bouwen, met of zonder hulp

14 november 2017 | Algemeen

Sinds enige tijd biedt Leiden Webdesign, naast de standaardpakketten, ook een zelfbouwpakket. Daarmee gaat Leiden Webdesign mee in de toenemende wens van de klant om meer en meer de mogelijkheid te hebben om zelf te bouwen aan een professionele website, zonder daarbij alle technische kennis in huis te hebben.

Gebruiksklaar

Het zelfbouwpakket wordt gebruiksklaar opgeleverd, met desgewenst een paar ingevulde voorbeeldpagina’s. Je hoeft dus niet zelf van alles te installeren, maar je kunt gelijk beginnen met de indeling en invulling. Dit heb je met de drag-and-drop builder in no time onder de knie.

Maar toch sta je er niet alleen voor

Bij oplevering krijg je een instructie-uur waarbij we samen de basisprincipes doorlopen. Daarna kun je zelfstandig of met behulp van de instructievideo’s verder bouwen. En anders dan bij veel andere aanbieders sta je er niet alleen voor. Je kunt altijd rekenen op hulp. Heb je wel een extra privéles nodig dan kan dat ook.

En zorgt je website opeens voor zoveel meer werk dat je je liever daarop richt? Geen enkel probleem. Overstappen op één van de standaardpakketten is altijd en op ieder moment mogelijk .

 

Standaardfeatures

  • Responsive
  • Drag-and-drop editor
  • Social media integratie
  • Formulieren
  • Call-to-action buttons
  • Fotogalleries
  • En nog veel meer

Nu voor:

€299,-

Slechts enkele pakketten per maand beschikbaar

Neem contact met mij op!

De eenvoudige Drag-and-drop editor

“Zelf bouwen zonder gedoe”

Geweldig! Ik zocht al een tijdje naar een moderne ‘alles-kunner’-template waar ik zelf mee aan de slag kon. Het was ook fijn om een pro aan de zijlijn te hebben bij eventuele vragen en vastlopers. Dat is precies wat Leiden Webdesign biedt. Het werkt hartstikke makkelijk en het resultaat is precies wat ik wenste.”

Karlijn Pieterse

IEP Coaching

Is jouw interesse gewekt?

Bel 071-2073730 of mail naar info@leidenwebdesign.nl

 

Zullen wij jou bellen?