Vaak is het voor (kleine) ondernemers een enorme opgave om alles in goede banen te leiden. Het dagelijkse werk, de administratie, netwerken en nog veel meer tijdrovende zaken. Dan roept er ook nog de hele tijd een stemmetje dat ze nu toch eindelijk echt wel eens aan een website moeten. Dat kan er ook nog wel bij.

Kortom; veel ondernemers zien er als een berg tegenop om aan een website te beginnen

Maar het hoeft allemaal niet zo veel gedoe te zijn. Ok, je moet even een momentje vrijmaken om te bespreken wat de bedoeling is, maar verder neemt Leiden Webdesign graag al het werk uit handen.

Maar ik moet toch zelf veel meedenken over hoe mijn website moet worden?

Dat mag, maar het is niet nodig. Ieder zijn vak. Laat dit gerust aan ons over! Door dagelijks met websites bezig te zijn weet je wat wel en niet “hoort” en wat wel of niet werkt.

En dan moet ik allemaal foto’s gaan uitzoeken en daar heb ik geen tijd voor.

Leiden Webdesign heeft de beschikking over een gigantische hoeveelheid foto’s die gebruikt kunnen worden voor de sfeerbepaling van de website. Daarnaast kun je ook gewoon een map met honderden foto’s toesturen en dan kiezen wij daar geschikte foto’s uit. Dit scheelt jou tijd en voor ons is het bijna routine om geschikte foto’s te scheiden van ongeschikte.

En teksten, hoe kom ik daar aan?

Ook dit is iets wat uit handen genomen kan worden. Bij de basiswebsites die bestaan uit enkele pagina’s is het vaak voldoende om tijdens de kennismaking wat notities te maken en daarna te kijken wat anderen in de branche doen. Daarmee hebben wij een richtlijn en proberen daar een persoonlijke draai aan te geven. Zo zetten wij de basis alvast goed neer. En mocht je er ineens zin in krijgen: teksten aanpassen kan later altijd nog met behulp van het eenvoudige beheersysteem.

Zie je er nu nog als een berg tegenop, of zullen we een keer koffie drinken?

Contactformulier

Privacy