Toe aan een nieuwe website?

}

Nieuwe website laten bouwen?

“Ik heb al een website” zul je misschien zeggen. Maar past deze nog wel bij je? Doet ‘ie het ook ook goed op mobiel? Kun je deze website wel zelf beheren? De meeste mensen kijken en vergelijken op internet. Als jouw website niet goed functioneert, dan doe je al gauw niet meer mee in de vergelijking.  Zorg dat jij wel wordt meegenomen in de vergelijking.

Geen tijd, wel belangrijk

Als het er gewoonweg nog niet van gekomen is, dan heeft dat waarschijnlijk met tijdgebrek te maken. Het is al zo druk en waar moet je beginnen? En een website onderhouden kost vast ook veel tijd, dus nu nog even niet. Maak je zich geen zorgen, wij wijzen je de weg en laten zien dat het allemaal niet zo ingewikkeld hoeft.

Eenvoudige beheeromgeving

Wij bouwen voor jou een CMS website. Naar wens kunnen we deze invullen of kunt je dat zelf doen. Een CMS website (content management systeem) betekent eigenlijk dat je de inhoud, zonder specifieke kennis van computers of websites, eenvoudig kunt beheren door middel van invulschermen, vergelijkbaar met een tekstverwerker.

Instructie met handleiding

Uiteraard leggen wij jou de details graag persoonlijk uit. Je zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk het gaat. Ook zul je aangenaam verrast zijn dat dergelijke systemen al mogelijk zijn voor een paar Euro per maand, ook wanneer wij het onderhoud voor u doen. En zeg nou zelf, dat is toch geen geld voor een systeem dat 24-uur-per-dag, 365-dagen-per-jaar de aandacht trekt van jouw doelgroep?

Meer weten?

Wil je meer informatie? Wij staan graag voor je klaar. Stuur een mail en wij bellen je graag voor een afspraak.

Onze websites zijn er al vanaf 599,- Euro!

Deze website bestaat dan tenminste uit:

  • Lay-out ontwerp
  • 5 pagina’s (tekst zelf aanleveren. In overleg kunnen we ook tekst schrijven)
  • Huisstijl in website verwerkt
  • Uitleg beheeromgeving bij oplevering.
  • Specifieke wensen bespreekbaar en vaak in basisprijs
  • Te beheren met minimale computervaardigheden (als je kunt e-mailen of tekstverwerken is ook dit geen probleem)

Wij kijken ook graag met u naar de vindbaarheid van je website binnen jouw branche / vakgebied.

Is jouw interesse gewekt?

Neem contact op