Toe aan een nieuwe website?

}

Nieuwe website laten bouwen?

De tijden zijn veranderd. De meeste consumenten kijken en vergelijken op internet. Nog steeds zijn er veel ondernemers die geen website hebben. Sommigen omdat ze het nog steeds niet nodig vinden, anderen omdat het er gewoon nog niet van gekomen is. Als u bij de laatste groep hoort is er niks aan de hand…

Geen tijd, wel belangrijk

Als het er gewoonweg nog niet van gekomen is, dan heeft dat waarschijnlijk met tijdgebrek te maken. Het is al zo druk en waar moet je beginnen? En een website onderhouden kost vast ook veel tijd, dus nu nog even niet. Maakt u zich geen zorgen, wij wijzen u de weg en laten u zien dat het kinderspel is…

Eenvoudige beheeromgeving

Wij bouwen voor u een CMS website. Naar wens kunnen we deze invullen of kunt u dat zelf doen. Een CMS website (content management systeem) betekent eigenlijk dat u de inhoud, zonder specifieke kennis van computers of websites, eenvoudig kunt beheren door middel van invulschermen, vergelijkbaar met een tekstverwerker.

Instructie met handleiding

Uiteraard leggen wij u de details graag persoonlijk uit. U zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk het gaat. Ook zult u aangenaam verrast zijn dat dergelijke systemen al mogelijk zijn voor enkele tientjes per maand, ook wanneer wij het onderhoud voor u doen. En zeg nou zelf, dat is geen geld voor een 24-uur-per-dag, 365-dagen-per-jaar advertentie?

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Wij staan graag voor u klaar. Stuur een mail en wij bellen u graag voor een afspraak. Momenteel hebben we een mooie actie met een presentatie op InLeiden.info. Hierdoor wordt uw nieuwe website gelijk onder de aandacht gebracht bij het grote publiek.

Onze websites zijn er al vanaf 499.95 Euro !

Deze website bestaat dan tenminste uit:

  • Lay-out ontwerp
  • 5 pagina’s (tekst zelf aanleveren. In overleg kunnen we ook tekst schrijven)
  • Huisstijl in website verwerkt
  • Uitleg beheeromgeving bij oplevering.
  • Specifieke wensen bespreekbaar en vaak in basisprijs
  • Te beheren met minimale computervaardigheden (als u kunt e-mailen of tekstverwerken is ook dit geen probleem)

Kijk eens naar de zeer scherpe aanbiedingen. Wij kijken ook graag met u naar de vindbaarheid van uw website binnen uw branche / vakgebied.

Is jouw interesse gewekt?

Neem contact op